Veckobrev 4 - 6

Veckobrev 4 - 6

Veckobrev åk 4-6 v.22


De sista dagarna av terminen springer iväg och snart har vi skolavslutning. Vi tackar alla som kom på förra veckans Öppet hus, vad roligt att få se många av er vårdnadshavare igen. Under onsdagen var vi äntligen på vår skolresa. Vi började med shopping på Storheden sedan åt vi lunch på Max. Sedan var det dags för hopp och lek på 360 Trampoline Center. En fantastiskt fin dag tillsammans med era företagsamma, kloka, fina barn. 


Under denna vecka har vi varit på Kommunmästerskap i friidrott i Övertorneå. Alla i åk 4-6 deltog i en eller flera grenar. Vi åt lunch på Övertorneå Grillen med kvarvarande pengar från klasskassan. 


Torsdagen bjöd på ett äventyr i skogen. Fågeltjuvar är i farten och polisen behövde vår hjälp att räkna Berguvens bon för att veta hur många par vi har i skogen. Men det fanns även fågeltjuvar på plats som eleverna fick vara uppmärksamma på och försöka hålla sig undan ifrån. Efter genomfört äventyr fick hade vi samlat ihop bevis och även räknat bon, skickat våra resultat till polisen och nu hoppas vi att de får tag i fågeltjuvarna! 


Vi har skickat en enkät till er vårdnadshavare som vi vill att ni fyller i och skickar tillbaka till skolan så fort som möjligt, senast onsdag 8/6.


Eleverna har även fått svara på en trivselenkät idag. 


Aktuellt v 23:


Måndag 6 juni är Sveriges nationaldag och eleverna är lediga. 


Fredag 10 juni är det skolavslutning. 

Eleverna kommer till skolan kl. 8.30 och åker hem med buss/vh kl 10.00. 

Sångframträdanden m.m startar ca 8.45. 

Ni vårdnadshavare är hjärtligt välkomna, vi bjuder på fika.


Skolan börjar åter igen 18 augusti kl. 8.30. 


Vi tackar för ett fint läsår / Marja, Thomas och Julia.